Si vostè és veí d’una comunitat de propietaris de ben segur que alguna vegada li ha passat pel cap què és el que representa un administrador d’una comunitat. La figura d’un administrador esdevé el nexe entre la comunitat i cadascun dels veïns.

Les principals funcions dels administradors són les de gestionar els béns immobles aplicant la legislació vigent, conservar i millorar aquesta propietat, resoldre els problemes que es puguin ocasionar, assessorar, representar i cuidar la comunitat de propietaris.

Com administradors de finques col·legiats des de De La Guàrdia Grup d’Assessors oferim els serveis necessaris perquè la comunitat estigui cuidada i es compleixin totes les funcions de l’administrador.

Ens fem càrrec de la constitució de comunitats amb tots els tràmits que es requereixen a nivell legal per tal de que la comunitat estigui realment ben constituïda davant de qualsevol incident. Una vegada la comunitat està constituïda recau sobre l’administració de finques la convocatòria i celebració de Juntes on es prenen les decisions amb l’acord dels veïns i que també recauen sobre l’administrador.

A més a més, l’administrador és el responsable de la gestió econòmica i comptable de les finques portant al dia l’estat de comptes de la Comunitat i elaborar el pressupost de cara el pròxim exercici. D’aquesta manera hi ha un control dels ingressos i les despeses i que marquen la capacitat de gestió de la comunitat. Amb aquesta gestió es té en compte la supervisió i coordinació de la reparació i manteniment de les finques conjuntament amb la selecció de l’assegurança comunitària que més s’escau a la comunitat administrada.

El nostre objectiu és vetllar pel dia a dia de l’edifici i de les persones que hi viuen.
Ens posem a l’abast de totes aquelles comunitats que volen una gestió correcta i eficient de la seva comunitat de veïns.

Skip to content